Személyi sérüléssel járó baleset történt hétfőn 11 óra 30 perckor Mosonmagyaróváron a Fő utcán. Egy 32 éves helybéli férfi közlekedett a kórház felől a Deák tér irányába motorral. Mivel nem tartott kellő követési távolságot, így az előtte forgalmi okból megálló autó jobb hátsó részének ütközött és felborult. A motoros megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

Többen is megsérültek útjainkon egy napon
 

 

A Királyhidai úton hárman is megsérültek 18 óra 35 perckor. Egy 81 éves helybéli férfi közlekedett kocsival a belváros felől Levél irányába. Haladása során – eddig tisztázatlan okból – a Királyhidai út 29. szám előtti kijelölt gyalogos-átkelőhelynél forgalmi okból megálló autónak ütközött. A baleset következtében három ember megsérült, őket a mentők kórházba vitték.

Többen is megsérültek útjainkon egy napon
 

 

Sérüléssel járó baleset történt 14 óra 30 perckor Halászin is a Ságvári Endre utcában. Egy 27 éves levéli nő közlekedett kocsival a Kossuth Lajos utca felől a Vadvirág utca irányába. A Ságvári utca és a Jókai utca kereszteződéséhez érve nem biztosított elsőbbséget a Jókai úton a Fürst Sándor utca irányából, a József Attila utca felé közlekedő autónak, amelynek következtében összeütköztek. A baleset során egy ember megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

Többen is megsérültek útjainkon egy napon
 

 

A balesetek körülményeit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vizsgálja.