KÜLFÖLD
Egy olajaszállító hajó sérülése miatt nagymennyiségű, 200 tonna fűtőolaj ömlött a tengerbe a hollandiai Rotterdam kikötőjében – jelentette a helyi média vasárnap.
Robbanás történt szombat éjjel egy társasházban Németország nyugati részén, Wuppertalban, 24 ember megsérült – tudatták a helyi mentők.
Robbanás történt éjjel egy társasházban a németországi Wuppertalban, 24 ember megsérült – közölte az M1.
Kötelező titkosítással védenék a személyes adatokat
Az Európai Unió egyfajta biztonságos személyiségi „kikötőt” szeretne létesíteni az unió területén, ahol az EU-s állampolgárok magánügyei biztonságban vannak. Ezt még a GDPR adatvédelmi törvényelőírás bevezetésekor, májusban tűzte lobogóra.
A tíz elítélt kifejezetten nagy drogmennyiséggel folytatta illegális tevékenységét – írta a Hszinhua kínai állami hírügynökség.
Nem tehetnek többé partra migránsokat Olaszországban civil mentőhajók
A civil mentőhajók elfelejthetik, hogy migránsokkal a fedélzetükön kiköthetnek Olaszország kikötőiben - figyelmeztetett szombaton Matteo Salvini olasz belügyminiszter, a jobboldali Liga vezetője; az olasz hatóságok nem sokkal korábban megtagadták a Mission Lifeline nevű német civil szervezet Lifeline hajójának, hogy 220 emberrel a fedélzetén kikössön Olaszországban.
A britek kétharmada elégedetlen a kormánnyal
A brit választók kétharmada szerint a kormány rossz munkát végez a Brexit-tárgyalásokon.
Néhányan meghaltak, többen megsérültek – az áldozatok pontos száma egyelőre nem ismert.
2018. június 24. vasárnap, Iván napja
Mosonmagyaróvár: Felszakadozott felhőzet
17 °
Felszakadozott felhőzet
Élő adás
Nézze élőben a Magyar Televízió csatornáit, vagy hallgassa kedvenc rádió csatornáját!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nézem meg