KÜLFÖLD
Infúzióval menthetik meg a hétszáz éves haldokló fa életét
Infúziót csepegtetnek a világ második legnagyobb indiai fügefájának törzsébe. Úgy tűnik, az erdészek számtalan próbálkozása után ez a módszer végre működik.
Délvidéken él a Szerbiába érkező gólyák 80 százaléka
A német székhelyű EuroNatur Természetvédelmi Egyesület több mint húsz éve „Európai Gólyafalu” címet adományoz azoknak a településeknek, amelyek lakói szeretik és gondját viselik a hozzájuk érkező madaraknak.
Tengeri teknőst mentett Dubaj koronahercege
Egy partra vetődött tengeri teknős segítségére sietett Hamdan bin Mohammed al-Maktoum, Dubaj koronahercege. A 34 éves uralkodó szinte minden nap megosztja rajongóival legizgalmasabb pillanatait, így az állatmentés sem maradhatott ki a sorból.
Sokat romlott a közbiztonság a valamikori jóléti államban, Svédországban
Svédországban az utóbbi években egyre több a kézigránátos támadás és a lövöldözés.
Az AFP úgy tudja, hogy a többségében franciákból álló csoportban magyarok, olaszok, dánok, osztrákok, angolok és németek is vannak.
A malajziai fővárosban elhunyt áldozat a Kuala Lumpur-i palesztin nagykövet szerint egy tíz éve ott élő imám, a Gázai övezetet irányító Hamász palesztin radikális szervezet állítása szerint azonban egy tudós tagjuk, „fiatal palesztin szakembereket oktató” energetikai mérnök.
Nyáron már vízummentes a nyaralás a kínai Hawaii-on (Galéria)
Májustól vízummentesen lehet utazni Kína trópusi szigetére, Hainanra.
Tiltakoznak a magyarok Marosvásárhelyen
A marosvásárhelyi magyar orvosképzést beolvasztanák az egyik román egyetembe.
A kormányhatározatot még az államfőnek is jóvá kell hagynia, és akkor válhat törvénnyé, ha 6 hónapon belül a parlament is megerősíti a döntést.
A helyi önkormányzat szerint az ott élők nem estek pánikba.
2018. április 22. vasárnap, Csilla és Noémi napja
Élő adás
Nézze élőben a Magyar Televízió csatornáit, vagy hallgassa kedvenc rádió csatornáját!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nézem meg