A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság járőrei hétfőn 13 óra körül Mosonmagyaróváron igazoltattak egy 22 éves nőt, akinek a körözését a Sárospataki Rendőrkapitányság rendelte el, mert a részére kiszabott helyszíni bírságot nem fizette be.  B. Anitát az egyenruhások a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették.

Mellette a rendőrök 17 óra körül Győrben ellenőriztek egy 50 éves helyi lakost. Az intézkedéskor megállapították, hogy a férfit Ausztria körözi tartózkodási helyének megállapítása miatt. A rendőrök B. Györgyöt az adategyeztetést követően szabadon bocsátották.

A rendőrök Győrben 20 óra 30 perckor intézkedés alá vontak egy 23 éves férfit és megállapították, hogy a Kaposvári Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja körözését rendelte el, mivel a jogerős határozat alapján kiszabott elzárásának letöltését nem kezdte meg. Az egyenruhások a M. Mihályt elfogták és előállították a Győri Rendőrkapitányságra, majd a Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.