Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt vasárnap 23 óra 33 perckor a 14-es számú főúton Vámosszabadi térségében. Egy 44 éves férfi kocsival közlekedett Vámosszabadi felől az országhatár irányába. A főút 10-es kilométerszelvényénél – eddig tisztázatlan okból – egy jobbra ívelő kanyarban a forgalmi sávokat elválasztó járdaszigetre hajtott, majd egy oszlopnak ütközött. A közlekedési balesetben egy személy sérült meg, akit a mentők további vizsgálatok céljából kórházba vittek.

A helyszínen a járőrök ittasság ellenőrzést végeztek, mely során a kocsi vezetőjénél alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott.

Két ittas vezető is baleset okozott
 

 

A közúti közlekedési baleset bekövetkezésének körülményeit a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 21 órakor Mosonmagyaróváron a Bartók Béla úton is. Egy 27 éves férfi autóval közlekedett a Huszár Gál úton a Bartók Béla út irányába. A Bartók Béla útra történő kanyarodásakor – eddig tisztázatlan okból – az árokba hajtott, ahol egy fának ütközött. A közúti közlekedési balesetben egy személy sérült meg.

A helyszínen végzett ittasság ellenőrzés során a kocsi vezetőjénél alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért a járőrök a járművezetőt  a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították.

A közlekedési balesetben egy személy sérült meg.

A közúti közlekedési baleset bekövetkezésének körülményeit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Két ittas vezető is baleset okozott