Két hétvégi rendezvényen is ínycsiklandó halételekből készült kóstolófalatokkal várja a látogatókat standján a „Kapj rá!” halfogyasztást népszerűsítő marketing kampány. A 2018. november 24-én és 25-én zajló kétnapos fesztiválon a balatoni régió legjobb éttermei és borászatai gondoskodnak a finom falatokról és a borokról. Magyarország legnagyobb tavánál ráadásul a halételek sem hiányozhatnak a „Kapj rá!” standjának köszönhetően.

Az érdeklődők az ízletes halételek mellett halas recepteket tartalmazó kiadványokból – például ünnepi ételeket tartalmazó brossúrákból vagy könyvekből – nyerhetnek inspirációt a karácsonyi menü összeállításához. Mosonmagyaróváron, 2018. november 24-én a Junibor – Fiatal Borászok Egyesülete szervez  sétáló borkóstolót a Flesch Központ aulájában.

A Boragora célja a kulturált borfogyasztás népszerűsítése, valamint a fiatal borászok bemutatkozása. A halételek kiválóan illenek a borokhoz, ezért a „Kapj rá!” standjánál füstölt afrikai harcsafilével és halpástétommal várnak minden érdeklődőt. A kóstolófalatok mellett receptkiadványok is segítik a látogatókat, hogy otthon is elkészíthessék kedvenc halból készült ételeiket.